vrijdag, juli 11, 2008

Beste mensen,
Gezien de positieve ontwikkelingen de afgelopen maanden, zoals de komst van onze zoon eind oktober ’08 en een nieuwe schitterende full time baan m.i.v. 15 juli a.s, moet ik helaas mededelen, dat ik stop met het organiseren van wedstrijden en dat ik dus het bestuur van XD zal verlaten met ingang van 14 juli a.s.

Ik kijk er met veel plezier op terug en ben best wel trots op hetgeen het XD team heeft georganiseerd. Het was een hectische tijd, die ik niet had willen missen, heb erg veel geleerd, veel mensenkennis opgedaan, veel gezien in het buitenland, ik schat zo’n 1000 banden naar het bandenwalhalla gestuurd, heel veel gelachen en belangrijker nog, blijkbaar ook heel veel mensen laten lachen.

Uiteindelijk is de teller sinds 2004 blijven steken op:
22 wedstrijden
46 shows en demo’s
46 driftschooldagen
77 driftkartavonden
5 Kamikaze Cup wedstrijden
8 special events

Hoogtepunt was voor mij de Big Final @ Venray in 2007, alleen maar lachende gezichten, super hoog nivo, mooie battles, heel veel publiek en erg erg veel rook. Alles klopte die dag.

Of XD (of welke andere bestaande of nieuwe driftpromotor) in staat is een gezond Benelux championship te organiseren hangt van de beschikbaarheid van betaalbare circuits mét tracktime. De vraag naar betaalbare driftevents met tracktime zoals de Kamikaze Cup, Holland vs. Belgium, Germany vs. Japan zal blijven bestaan. Met Andy en Hanne zal het ingevuld worden naar gelang de mogelijkheden en zij verdienen onvoorwaardelijke steun en support van de drifters, toeschouwers en sponsoren.

Ik ben verheugd dat ABC van Brustum Base en Andy weer on speaking terms zijn, ben blij dat ik deze partijen heb kunnen samenbrengen en heb goede hoop dat daar op korte termijn iets moois zal uitgroeien.

Ik wil alle sponsoren, driftfans en drifters bedanken voor de prettige samenwerking, met name Andy, Hanne, Lieve, Nic, Joris, Marc, Jo, Tim, Vernon, Berend, Mike, Rudi, Pascal, Rudi en alle anderen, die er waren in voor- en tegenspoed.

Met vriendelijke groet,

Joep de Kort

Geen opmerkingen: