maandag, juli 06, 2009

Ciney 2009, we were there!


Voor de 5de jaar op rij waren we weer geboekt voor 1 van de grootste en zeker de gezelligste tuningshow van de Benelux nl. International Tuning Weekend Ciney. Bij aankomst was het al gezellig druk en het nivo van de tuningauto''s zichtbaar erg hoog. Uiteraard was mijn Marc van Ocken van de partij en dit keer ook JJ Motorsport en terug van weggeweest Dennis en Sharon. Er lag een gigantische lap asfalt voor ons klaar, waanzinnig gaaf parcours. Samen met Terry Grant en Bleuk 2 dagen vette shows gegeven en op zaterdagavond erg druk met de drifttaxi's tot 22.30 uur.



De 1ste show die we gaven was eigenlijk al meteen goed raak met een paar schoonheidsfoutjes, watch en enjoy



Super weekend gehad, heel veel gereden, heel veel publiek (dat doet het altijd goed bij je sponsoren) en veel lol gehad.


Op naar Circuit Duivelsberg Maasmechelen, waar we op 25 en 26 juli weer helemaal los gaan. Op zaterdag het hele parcours van 1400 tot 2000 uur en op zondag 3 shows en 2 uur drifttaxi. Dit keer met Beemster Driftteam met Andre en Kees Kok, Marc van Ocken en ik zei de gek. Op zondag ben ik verhinderd wegens verjaardag van onze dochter Meike.


Geen opmerkingen: