maandag, oktober 12, 2009

Wat een topweekend!

Op zaterdag met Okkie, Tim van Bebber met z'n broertje Julius, Ramond van Berkel en monteur Marco naar Niederrhein. Marc voor de laatste keer met z'n BMW, want de auto is verkocht. Wat is en blijft dat toch een vette baan en zeker nu die coitus interruptus achtige chicanes zijn verdwenen! Altijd weer gaaf om die ouwe sloperd M535 van de trailer te duwen, tuurlijk startte dat kreng weer niet, ff duwen, ff lief tegen m praten en met horten en stoten kwam ie tot leven. Olie en water op temp, setje nieuwe KENDA's achterop en dan van 0930 tot bijna 1700 uur non stop die ouwe knakenbak uitwonen. Blijft een bizarre auto, hoppa in 4 en dan buitenom al die LFB'ers. Duimpies gingen al snel omhoog en na de 1ste sessie ff uitleggen wat er niet uit te leggen valt. Kortom een top dag, 140 liter brandstof erdoor. Tussendeur lachen met de Merkelbags uit Maastricht, inmiddels met 4 prachtige E30, nog ff klein stukkie gestuurd met de V8 powered E30 van Rick en dat ding stuurt wel top hoor, heel direct te plaatsen en heel rustig in het stuur. Was ook nog een Duitser met een Skyline R34, had was er voor de 1ste keer. Okkie er naar toe en ff later vroeg die Duitser of ik wilde laten zien wat ik ermee kon, want hij ging niet zo lekker. Het was net of ik ouwe gympen aantrok, bam bam, knallen met dat ding, auto was echt top en zelfs op sommige punten nog beter dan de RED SKY. Kan m wel voorstellen dat je ff moet wennen aan een rechtsgestuurde auto in het verkeer, laat staan op een baan als Niederrhein, maar die Duitser is heel leergierig en die komt er wel!. Jimmie en Frankie waren met de Touareg V10, dusnog ff spelen in de zandafgraving, oei oei dat ging maar net goed, maar toch een tussenlager defect. Het is ook geen Mercedes he? Op de terugweg met de hele clup naar ons vaste wokrestaurant, tip voor iedereen, pak de 57 net over de grens afslag 2 en dan 3 km naar rechts. Eet zoveel je wilt voor 17,50 euro en de kwaliteit is top. Al met al een superdag!

Op zaterdag naar 100% Tuning in Ahoy Rotterdam. Inmiddels voor de 5de keer, waarvan de laatste 3 jaar als presentator. Inmiddels hebben daar vele Nederlandse drifters de kans gekregen hun kunsten te laten vertonen aan een groot publiek met veel media-aandacht. Dit jaar was het tijd voor iets anders en daarvoor hadden we Raceplanet.nl ingehuurd.

Het live action gedeelte programma snel ingestudeerd, nog wat details ontvangen van Raceplanet manager Bert-Jan, handjes schudden links en rechts, snel een klein item gedaan voor SBS6 programma Pimp my ride en om 11.15 de 1ste show gepresenteerd.

De hele zaterdag was meteen een voltreffer, massa volk en een strakke show. Demo Team Raalte was in vorm, de Unity lowriders met de 2 rappers TOP, Raceplanet met de Lambo, Mustangs, 911 GT3 en de Aston hard en strak en natuurlijk Macky's driftkarten. Enorm veel positieve reacties mogen ontvangen van Radio Decibel, daar komt vast meer uit.

De zondag was nog drukker, nog een itempje gedaan met Quintes van "Raymann is laat", sympathieke gast die de zaal verbaasde met een op de Antiliaanse wijze gepimpte Fiat Panda. Kortom, 6 vette shows en zoals altijd iedereen happy chappy, geen schades en blije gezichten.

Mijn dank gaat uit naar Unity Lowriders, Macky's Driftkarting, Raceplanet.nl, Radio Decibel, FHM, Demo Team Raalte en last but not least op de achtergrond aanwezig Dennis en Sharon voor de zeer prettige samenwerking. We will be back in 2010!

Geen opmerkingen: