dinsdag, april 10, 2007

Driftshow Raceway Venray report

Stralend zonnetje, 8 gemotiveerde rijders, iedereen op tidj :), een hoop driftfans, kortom alle ingredienten voor een leuk dagje waren aanwezig. De speedway wedstrijden waren ook een genot om te zien en er was erg veel volk, we schatten rond de 7000 bezoekers. Om 2 uur deden we onze 1ste demo. We konden niet oefenen en we moesten ook nog eens de tegengestelde richting inrijden. We verdeelden de groep in 2 groepen van 4. Ik was kopman van groep 2 en Mike de Bruijn was kopman van groep 1. Het publiek reageerde erg enthousiast, applaus en duimen omhoog. Het echte driften konden we nog niet laten zien, de battles en het pendelen waren nog niet om aan te zien. Na de demo stond onze driftstand helemaal vol met mensen, handtekeningen werden uitgedeeld, op de foto, niet normaal. Dit had ik alleen nog maar meegemaakt in Zuid Belgie, Hongarije en Luxemburg, maar het kan dus ook in Nederland. Heel veel gesprekkken gehad, heel veel vragen beantwoord, kortom helemaal goed voor de driftsport.
De 2de demo gingen de 4 snelste in een groep om het twin driften te promoten. Persoonlijk heb ik heerlijk gedrift met Vernon Zwanenveld, maar Frank van Heeren ging ook helemaal super met Jasper Spaan en Mike de Bruijn. Groot respect ook voor Roel Bognaerts die in zijn 1ste demo echt voor de leeuwen werd gegooid en zich er goed doorheen heeft geslagen. Helaas deed Berend van Berkel uit voorzorg niet me met de 2de demo, want zijn M3 liep niet lekker. Ook Deborah Lopez ging erg goed, mooie hoek en veel rook! Fernando Gerts zorgde goed voor ons Debke!
Na de laatste demo allemaal de kantine in gedoken en nog de nodige pinten gearresteerd. Kortom, zeer geslaagd en wij bedanken Harry Maessen van Raceway Venray wederom voor het vertrouwen.

Geen opmerkingen: