vrijdag, januari 16, 2009

Wheelz in Action 2009

Afgelopen zaterdagavond werd er door IMT Wheelz in Action georganiseerd in het Sportpaleis Ahoy. Op zaterdagmiddag ff naar Ahoy gereden om de nieuwe E46 M3 van Emmanuel Schaar te testen. M'n maatje Marc van Ocken was er ook en samen hebben we ff wat ingestudeerd. Wel indrukwekkend dat sportpaleis met 4000 stoeltje eromheen. Afijn, we waren wat aan het klooien met de bandenspanning en toen kwam er een gast naar ons toe met de vraag of zijn auto ook kon driften. Bleek ie een Chevrolet Corvette ZR6 te hebben, handgeschakeld. Afijn, ik ff dat ding een zwieper gegeven en dat ging lekker. Of ie er een probleem mee had dat wij deze gele Corvette zouden gebruiken in de show? "Nee, hoor pak m maar" was zijn antwoord. Afijn, ik om 5 uur ff op en neer naar huis om Judith, want die vindt het driften nu weer leuk, op te halen en om 20.00 uur begon de show. Er was een spektaculair programma in elkaar gezet door de organisatie en Marc en ik opende de avond. Afijn, een strakke show en uiteraard zonder crashes :) en de Corvette was de slagroom op de taart. Na de pauze onze 2de show en ook dat ging ouderwets goed. Met Marc is het altijd super relaxed rijden! De nieuwe M3 van Emmanuel was helemaal top op een paar kleine dingetjes na, maar dat komt helemaal goed. s'-Avonds na afloop met z'n allen de kroeg in samen met Mike de Bruijn en z'n kameraden. Helemaal gezellig!

Afijn, op naar Racing Day in Leeuwarden dd 21-22 februari waar een grote uitdaging ligt aangezien ze daar een giga indoor circuit hebben aangelegd en massa publiek. In 2007 waren we daar ook te gast en in de 2de editie gaan we daar weer 2 dagen met 6 man knallen:
- Emmanuel Schaar
- Mike de Bruijn
- Kees Kok
- Lennard Wander
- Marc van Ocken
- en ikke

Speciale dank aan Koetswerk.nl voor het beschikbaar stellen van de M3 tijdens Wheelz in Action 2009, we will be back voor Wheelz in Action 2010!

Geen opmerkingen: